Connect with us
Forwardsfyrling åter redo för spel / Foto: Bildbyrån.

Herrlaget

“Samtliga spelare uttagningsbara”

Positiva besked inför omstarten

Alla spelare tillgängliga.
Det är beskedet som Leksand kommer med inför SHL-omstarten på lördag.

Till helgen är äntligen det två veckor långa uppehållet över.

Men det är ett uppehåll som har varit nyttigt för Leksand som går från att ha haft en skadeskjuten forwardssida, till att samtliga är uttagningsbara till mötet med Frölunda inför ett fullsatt Tegera Arena.

– I dagsläget är samtliga spelare i herrlaget uttagningsbara för match. Vi har ju haft ett antal spelare på skadelistan, men just nu är alla tillbaka i full träning, säger Leksands fysio, Per-Ivar Andersson, till klubbens hemsida och fortsätter:

– En del i rehabiliteringsprocessen är att komma tillbaka i fullt tempo, men all träning fungerar bra för killarna. Det kan givetvis förändras fram till lördag, men som det ser ut just nu är alla redo för spel på lördag

Justin Kloos, Carter Ashton och Jon Knuts har varit frånvarande. Så även Emil Heineman som trots att han är hemma i Dalarna igen efter sin camp med Montreal, inte spelat någon match ännu på grund av en skada.

Men nu är alltså alla åter redo för spel.

Fåtal platser kvar

Andersson berättar också att de två spelarna som var i väg på landslagsuppdrag, Oskar Lang och Olle Alsing, fick ett par dagars vila efter att de kommit hem från Karjala.

BVK har räknat stolarna i Tegera Arena som fortfarande går att boka och kommit fram till att biljettläget nu är nere i cirka 50 lediga stolar till mötet med göteborgarna på lördag.

Det blir med andra ord fullt hus till matchen där dessutom Mattias Ritola ska hyllas inför nedsläpp.

Click to comment

Lämna ett svar

More in Herrlaget

%d bloggare gillar detta: