Justin Kloos stannar i Dalarna

Alla leksingar fick i dag en trevlig julklapp av Leksands IF.
Den alltid lika hårt jobbande Justin Kloos har förlängt.
– Vi har något bra på gång som lag, och målet är givetvis att kunna ta hem ett SM-guld tillsammans, säger amerikanen.

Kloos firar ett mål mot Timrå ihop med lagkaptenen / Foto: Bildbyrån.

Förra veckan förlängde Jon Knuts sitt avtal med Leksands IF över ytterligare tre säsonger. Under fredagsförmiddagen meddelade klubben att man kommit överens med ännu en spelare med utgående avtal: Justin Kloos har förlängt kontraktet med två år.

– Det känns väldigt bra att stanna i Leksands IF. Ända sedan jag kom hit till Leksand har jag blivit väldigt väl omhändertagen överallt i byn, inte bara i arenan. Jag och min fru trivs väldigt bra här och ser fram emot att stanna i minst två år till. Vi har något bra på gång som lag, och målet är givetvis att kunna ta hem ett SM-guld tillsammans med alla i och omkring föreningen, säger Kloos till Leksands hemsida.

Den 28-åriga amerikanen har stått för en stark första halva av säsongen. På de 17 matcher som han har spelat, står han på nio mål och fyra assist. Men utöver poängen går Kloos alltid in med ett hårt jobb och har blivit en viktig pusselbit i Thomas Johanssons lagbygge.

– Justin är en spelare med ett enormt hjärta i sitt sätt att spela ishockey. Han är totalt hänsynslös mot sig själv och lämnar aldrig isen utan att ha gett 100%, säger Johansson.

Leksand spelar sin nästa match på annandagen när man möter Timrå på hemmais.

Lämna ett svar

Blog at WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: