Här är BVK:s kedjor mot IKO

Mikael Ruohomaa är Leksands senaste spelare på skadelistan.
Nu saknar man två centrar och ytterligare två forwards.
I kväll väntar match mot Oskarshamn – och BVK skulle ställa upp så här.

Jon Knuts är BVK:s val att centra förstakedjan / Foto: Bildbyrån.

Vi går på det direkt. Här är våra kedjor:

Camper – Knuts – Elvenes
Lang – Östman – Kloos
Karlsson – Zacke – Heineman
Kandergård – Eljas – Karlberg

Centerkommentar:

Jon Knuts har varit lagets lok under lång tid och den senaste tiden har han dessutom gjort en del poäng med mål i tre raka matcher. Det finns ingen anledning att spela honom i en fjärdekedja i det här läget. Upp med honom att centra förstakedjan.

Kalle Östman är en kameleont och kan spela var som helst. Låt honom kliva in på sin favoritposition som center och låt honom göra det med lagets redan mest psynkade vingar. Han kan matcha deras fart och bilda en riktigt intressant kedja när Ruohomaa saknas.

Patrik Zackrisson är lagets kapten och är oerhört viktig. Han har samtidigt under säsongen spelat alltifrån första- till fjärdekedja. I vårt lag går han in med krigaren Karlsson och sniper Heineman. Det finns hårt jobb här, men även offensiva hot.

Arvid Eljas plockas in från J20 och får centra en fjärdekedja. Den skulle inte få lika mycket speltid som de andra tre, men är absolut bra nog att avlasta några byten per period. Vingarna i Kandergård och Karlberg har dessutom varit bra senaste tiden.

Matchen mot Oskarshamn startar kl 18.00 och går framför allt att följa live i Tegera Arena.

Lämna ett svar

Blog at WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: