Connect with us

Herrlaget

Leksands besked: Quenneville lämnar

Tänkta poängspelaren bryter med dalalaget

Leksands besked under tisdagskvällen:
John Quenneville lämnar klubben.

Han värvades som en stjärnforward som skulle ta en plats högt upp i laget.

Men det föll sig aldrig väl ut. Björn Hellkvists ”parametrar” höll kanadensaren bitvis på läktaren, för spelaren som ändå stannade på 12 inspelade poäng (5+7) på 19 matcher.

”Uppträtt otroligt professionellt”

Under en längre tid har John Quenneville nu enligt Leksand varit skadad och jobbat med sin rehabilitering. Men nu under tisdagskvällen kom beskedet från klubben att man kommit överens med Quenneville att bryta kontraktet och att han lämnar klubben omedelbart.

– John har uppträtt otroligt professionellt i de diskussioner om framtiden som vi har haft tillsammans och ju mer vi har pratat har känslan, från båda parter, varit att vi ska gå skilda vägar. Därför väljer vi genom ett ömsesidigt beslut att avsluta samarbetet från och med idag, säger Leksands GM Thomas Johansson till klubbens hemsida.

Click to comment

Lämna ett svar

More in Herrlaget

%d bloggare gillar detta: